Ingioco

Advies | Sociaal werk | Music

Wat anderen over mij zeggen

“Een man met een open geest, die weet wat hij wil en dat duidelijk kan zeggen. Een man met lef en humor, een man waar muziek in zit. Kortom, een interessant mens.”

Kees

“Het contact met Christiaan voelt voor mij vertrouwd. Je krijgt de ruimte om je verhaal te vertellen. Hij sluit daarbij aan en werpt er een frisse blik op. Christiaan is iemand die goed luistert en op een natuurlijke manier richting geeft van probleem naar oplossing.”

Tom

“Ik ken Christiaan als iemand met een duidelijke visie, die hij goed in gebruikelijke taal kan verwoorden. Hij vergeet daarbij de menselijke maat niet uit het oog, is sociaal betrokken.”

Ron

“Christiaan heeft mij gecoacht bij de re-integratie op kantoor na mijn jarenlange arbeidsongeschiktheid. Die coaching heeft mij heel goed gedaan! Kenmerkend voor hem vind ik dat hij altijd voor je klaar staat en de nodige tijd voor je neemt. Zijn houding als coach is positief en enthousiast, maar ook nuchter en realistisch. Dit zorgt ervoor dat je aantrekkelijke, maar ook haalbare doelen kiest en deze ook kan bereiken! Christiaan heeft mij op deze manier heel goed verder geholpen in mijn re-integratie.”

Ed

© 2024 Ingioco

Thema door Anders Norén