Ingioco

Advies | Sociaal werk | Music

Sociaal werk en advies

Als maatschappelijk werker – hbo bachelor of Social Work – kan je mij breed inzetten in je organisatie voor eenmalige, tijdelijke of langdurige werkzaamheden. Dit varieert van uitvoerend maatschappelijk werk of ambulante begeleiding tot aan het begeleiden van sociale projecten.

Mijn achtergrond als (business) consultant komt goed van pas bij projecten waarbij ik organisaties help om hun processen te analyseren en te verbeteren. Bij procesanalyses kies ik een mensgerichte aanpak en werk ik met algemeen gangbare modellen, zoals het 7S model.

De taal en cultuur van een organisatie maak ik me snel eigen en als generalist ben ik snel op stoom als het gaat om diverse vakgebieden of specifieke thematiek.

Ik heb ruime ervaring met het trainen en coachen van mensen in diverse contexten. Daarnaast heb ik als implementatieconsultant van e-Health software de nodige ervaring opgedaan ten aanzien van processen in de ict.

Als lid van de beroepsvereniging committeer ik mij aan de Beroepscode voor professionals in het sociaal werk

Kennismaken? Dat doe ik graag.
Neem per mail of telefoon contact met me op, of benader me via LinkedIn.

© 2024 Ingioco

Thema door Anders Norén